Crossfire

Tips till er som tänker bli inneboende hos någon alternativt bli sambo. Försök inte diskutera politik om ni inte sen tidigare är säkra på att ni står på ungefär samma sida åsiktsmässigt. Jag och Tobbe inledde dagen med varsitt test på valpejl, (för övrigt bästa sidan när det kommer till politiska test, man får en grym insikt om sina åsikter).

Mina tre toppartier:
- Vänsterpartiet
- Feministiskt initiativ (haha, blev jag ganska förvånad över själv)
- Miljöpartiet

Tobbes tre toppartier:
- Sverigedemokraterna
- Moderaterna
- Kristdemokraterna

Så gissa bara själva hur diskussionen tog fart sen, haha! Tobbe tilltalar mig numera inte med mitt namn utan som "kommunistjävel" eller "Stalin". Jag kan dock leva med det :)

-
Städat hela lägenheten idag, tvättat och tagit mig en tur till biblioteket. Resten av kvällen verkar bli lika händelserik som mina kvällar varit hitills - jobbsök, jobbsök och kanske någon film.

Kommentarer
Postat av: Malin

Politik kan förstöra vilken stämning som helst ;)

2010-09-11 @ 14:56:11
URL: http://malinkullberg.blogg.se/
Postat av: Karin

Haha, shit vad jag spammar. Jaja, kan bara hålla med dig, samma partier som mig. Råkade avslöja för min moderate kursare att jag sedemera röstade på vänstern, varefter jag fick lyssna på alla kommunistiska, socialistiska, socialdemokratiska kamplåtar han kunde komma på och hitta på internet haha.

2010-09-21 @ 19:35:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0