Domino

Okej, alkoholförbudet gick åt helvete i fredags. Bra karaktär där! Men det är väl lite för att det är så jävla skönt när man mår bra, att då vill man på något sätt leva fullt ut. Vilket jag ju kan göra utan alkohol med, såklart. Men det var riktigt skönt att släppa allt för en kväll och ha riktigt jävla roligt istället, var ett tag sen sist. Sjuk jävla kväll blev det för övrigt, viss fylleångest dagen efter, haha! Vaknade med uppskrapade knän och ett bankande huvud på Jockes soffa.

Lite blandad vecka i övrigt, längtar veeeerkligen efter att börja jobba nu. Och imorgon ska jag på lägenhetsvisning för en etta i Kalmar, wohoo!

-


Igår löste jag sommarjobbet, vilket känns jävligt bra. Butiksjobb på camping den här gången och det ska bli sjukt roligt! Skönt att hänga på Öland i sommar med, saknar mina hemtrakter under den årstiden. Känns bra att jag mer och mer känner att det är inom turism jag vill arbeta i framtiden, nu är det bara gymnasiebetygen som ska fixas och sen blir det nog att söka någon yrkesutbildning.

Idag fyller Jocke 22 och det blir självklart en tur till Kalmar dagen till ära. Dock nykter eftersom jag bestämt mig för att inte dricka fram till midsommar, för att förhoppningsvis ge min kära mage lite bättre odds för att tillfriskna. Även gynnsamt för min ekonomi, inte läge för den typen av fylla när man går loss på visa-kortet och inte vågar kolla internetbanken dagen efter...

True story


Wrecking ball

Trots alla mina jävla krämpor (känner mig verkligen som en pensionär med allt gnällande) så har jag haft en riktigt fin påskhelg.

I torsdags drog jag till Öland, och det var verkligen extremt välbehövligt att spendera lite tid där. Tror aldrig jag uppskattat Öland så mycket som jag gjorde i torsdags faktiskt. Skönt att träffa mamma igen, och även Jocke en stund på kvällen för en kopp té precis som på den gamla goda tiden, när vi bodde typ 150 meter ifrån varandra.

På fredag blev det ännu ett kärt återseende, Karin. Nittiotalsmusik, té och massa ämnen att ta igen. Ibland saknar jag verkligen gymnasietiden när jag hade typ 90 % av min umgängeskrets mindre än en timme bort, men numera får man istället ta till vara på den tiden när man väl kan ses!

På kvällen blev det bio med gänget, såg The hunger games som var grymt sevärd, tror det är en av de bästa filmerna jag sett på länge, åtminstone på bio.

Lördagen innehöll IKEA-besök med Fredde, Joel och Sofie, följt av påskmiddag på kvällen. De två männen i sällskapet spenderade jag även gårkvällen med framför Bingolotto, där en ytterst hätsk stämning uppstod när vi inte vann de planerade resorna för 25.000.

Idag startade jag dagen tidigt med tipsbingo tillsammans med Ann. Har inga ytterligare kommentarer till varför jag gick tipsbingo, men för att återgå till det där med att känna sig som en pensionär.... Ja. Men det var trevligt! Fortsatte dagen med städning, diskande och matlagning som den ordentliga kvinna man är.

Imorgon väntar bland annat en arbetsintervju. New day, new oppurtunities.


-

"Yesterday is done. Let go. Tomorrow's imaginary. It doesn't exist. Now is happening, keep walking. Don't give up."

And we'll all float on, okay

Spenderade ett par timmar på hemmaplan innan det blev färd in till akuten igen. Blev inlagd direkt igen pga att jag någonstans i tarmarna eller magsäcken har något som blöder, typ sår/inflammation eller nåt. Kanske too much information för en blogg, men jag bryr mig inte, ärligt talat. Jag måste ha någonstans där jag får skriva av mig om allting. Är så sinnessjukt trött just nu, både fysiskt och mentalt - något ÄR fel, men de hittar inte vad och under tiden är vänta det enda jag kan göra. Tankarna går verkligen i alla möjliga banor, och eftersom jag har tjocktarmscancer i släkten är det svårt att låta bli att tänka på att jag skulle kunna ha något farligt. Något annat som skrämmer mig är om de aldrig hittar vad som är fel, och det här ska vara en del av min vardag i resten av mitt liv. Det är verkligen otänkbart, förstår inte hur det ska kunna fungera.

Igår gjorde jag gastroskopi, vilket tveklöst var den värsta undersökningen någonsin. Vissa känner tydligen knappt av den men jag fick skitont och kräktes. Fick Stesolid innan, det vill säga lugnande/kramplösande (ska göra undersökningen smidigare, eftersom de kör en slang genom halsen). Problemet blev bara att jag fick en allergisk reaktion av tabletten och fick stanna kvar lite till, halsen svullnade och är fortfarande helt prickig? Jävligt märkligt, och ser inte särskilt fräscht ut haha.


Blev utskriven imorse och nu ligger jag hemma i sängen och känner mig lätt apatisk. Hoppas på att kunna traska bort till F senare och försöka förtränga de senaste dagarna. Behöver verkligen få något annat att tänka på för en liten stund.

-

Spenderat ett dygn på sjukhuset, kom precis hem.
Orkar inte göra annat än att konstatera hur jävla trött jag är på detta.

RSS 2.0