I want you to want me

Jahaja, pinsamt dålig uppdatering var det här! Dock ser jag det till största del som något positivt, för det innebär ju faktiskt att jag har viktigare/roligare saker för mig än att sitta här.

Helgen spenderade jag i Markustorp (ovanligt, eller hur?) och det var, precis som förväntat, riktigt kul. Emma och jag hade huset för oss själva och hann med att åka på cruising, spela med andra ord, träffa Malin och Anton och... Ja, vad ska man säga, vara lika störda som vanligt? Göra det vi är bäst på, helt enkelt. Jag är nöjd med helgen i vilket fall som helst.

Idag var det yogapass med Mattias och träning står på schemat imorgon också, närmare bestämt någon timme på gymmet följt av att jag ska simma ett par längder, är tanken. Och nu borde jag definitivt gå och däcka i sängen med tanke på att jag ska samåka med mamma in till stan om cirka sju timmar. Så, godnatt säger jag!

Tomorrow is today

Igår blev, precis som förutspått, en ganska händelserik och rolig dag. Med ett möjligt undantag för det faktum att jag numera är arbetslös, men jag har uppsägningstid till den 20:e då jag kommer ligga i beredskap som det så fint heter. Det innebär att jag varje dag kan bli uppringd och ombedd att jobba i stort sett var som helst i länet med till exempel kundtjänst, pappersarbete... I stort sett allting som inte kräver utbildning. Finns det inte jobb får jag lön ändå, och det kan jag ju faktiskt känna är en väldigt bra deal.

Annars så var jag husfru hemma hos Mattias igår när han var borta ett par timmar, med sällskap av Emma. Jag upptäckte även min passion för spelet Heavy Rain som jag varmt rekommenderar i spelväg, jag spelade klart hela spelet under gårdagen, haha...

Gick även på två möten på arbetsförmedlingen igår, Emma lyckades flirta till sig intervju hos Telia imorgon, good girl! Själv gick jag på speeddating-intervju för Max, får väl se om det leder till något.

Under andra hälften av gårdagen köpte jag kombinerat gym och simkort på Nautilus, och gick på Yoga för andra gången. Kände mig inte lika förnedrad av min totala osmidighet den här gången, believe it or not men det var faktiskt väldigt skönt och avkopplande. Och jobbigt, ska icke förglömmas, det finns en anledning till att jag totaldäckade hemma hos Mattias sen (efter ytterligare lite nördande med tv-spel, förvisso).

Idag är jag trött och seg och har spenderat dagen med Sex and the city och... Inte mycket mer än så. Vissa dagar behöver man bara få vara. Imorgon ska jag in till stan en sväng, förhoppningsvis orka med att träna eller simma och träffa lilla Ämma efter hennes intervju.

Världens längsta inlägg, men håll till godo :) Adios


Funny little world

INTE okej någonstans att jag har fått en Alexander Rybak-låt på hjärnan. (Funny little world). För helvete liksom, vad hände med mina gamla musik-cravings, såsom In flames, Mustasch, Sabaton, Alestorm... ? Och här sitter jag med en pojksöt liten norsk kille som sjunger om att han är kär i en saga. Framsteg, verkligen!

Nej, i ren protest mot dessa dumheter satte jag på lite System of a Down (jag älskar verkligen Peephole, upptäckte den genom en av Mötley Crües livedvd, oväntat nog). Helt plötsligt känns mitt samvete lite bättre.

Nu säger jag godnatt, om sju timmar väntar Kialmaaah och en ganska händelserik dag!

Holy moly me oh my

Sådär ja, då var det måndag, genomförde jag något av det jag planerade igår? Nja, det kan väl diskuteras. En långrunda har jag gått åtminstone, en mil senare och jag kände mig både duktigare och tröttare. För övrigt har aktivitetsnivån inte varit på topp idag heller, jag är inte bra på att vara arbetslös, jag blir sjukt omotiverad av att inte göra något på dagarna.

Och ja, arbetlös är jag numera, sorgligt men sant. Eller ja, officiellt först imorgon, men i praktiken sen i onsdags. Har lite dubbla känslor inför detta självklart, vi får väl se vilka vägar som detta leder mig in på. God only knows!

Imorgon ska jag vara hemmafru hos Mattias när han är på universitetet, bli arbetslös på riktigt som sagt och sedan skriva in mig på gymmet i kalmar. Nog för att jag är arbetslös men jag behöver ju inte bli fet på kuppen ;)

Possibility

Tänk att så lite kan göra så mycket, tänk att det krävs så små saker för att hela min kväll ska vara totalt fucked up. Och tänk att det ska vara så jävla lätt att falla tillbaka till ruta ett.
Imorgon ska jag vara effektiv och besöka skatteverket, gå en långrunda och söka en helvetes massa jobb, är planen. Sen får vi se hur det går med det när det väl gäller.
Nu säger jag tack och hej för idag och hoppas på en lite mer positiv ton imorgon.'

So tell me when you hear my heart stop,
You're the only one who knows
Tell me when you hear my silence
There's a possibility
I wouldn't know

Undisclosed desires

Tack vare Becka blev jag nu påmind om att Muse kommer till Stockholm i juli i år, något som jag lyckats förtränga ett bra tag, haha. Usch vad det är kasst att inte ha pengar ibland, jag ställer mig faktiskt ganska tveksam till att jag kommer ha råd med tanke på att jag, enligt mina planer, ska befinna mig på Storsjöyran lite drygt en vecka efteråt. Men vi får se, nedanstående låt hade jag mer än gärna velat se igen. Silkis, är du på? ;)


Reggae-love

Jag har verkligen kommit in i en reggae-period just nu och framför allt Governor Andy går väldigt mycket på spotify just nu. Troligtvis för att den typen av musik gör mig lycklig rakt igenom och får mig att längta till sommaren, och efter längsta vintern på länge är det jävligt behövligt.

Kvällens låt, som har den något bristfälliga titeln "Oxfilé i frysen", är en typisk sommarlåt in my opinion. Känns väldigt mycket grillfester + summerlovin', och vem älskar inte det?


Nu kör vi igen!

Sådär, ny och snygg design, och vad innebär det? Äntligen kan jag börja blogga igen utan att må dåligt över att min blogg ser ut som något skapad av en inkompetent och fantasilös wannabe-webbdesigner (det vill säga, jag själv). Så först och främst vill jag börja med att säga TACK så jättemycket till Razze som gjorde att jag fick min blogg precis som jag ville ha den, är den inte extremt snygg så säg?

Det som är kvar att göra är att ändra profilbilden (det var ju ändå trots allt sen cirka fyra månader sen jag hade långt hår). Problematiskt med det uppdraget är dock att min kamera är sönderslagen... Men man kan inte få allt, enligt alla ansökningsbrev jag suttit och skrivit idag är jag ju en problemlösare, kanske dags att leva upp till det ryktet?

Men återigen, tack razze, nu jävlar ska här bloggas!

RSS 2.0