Such great hights

Har lite svårt att sätta ord på vissa saker just nu.
Men, ordet som beskriver känslan bäst: Nöjd. Mycket, mycket nöjd.

Som att en bit som tidigare saknats nu sitter på plats.


...

Är jävligt less på min kropp just nu. Tidigare var det yrseln jag inte lyckades bli av med, nu är det min mage som fuckar upp sig med jämna mellanrum. Kul att man har en så normal kropp, kan man inte bara ha normala sjukdomar med normala symptom?


Men jag ska inte vara bitter, sitter faktiskt ute i Markustorp just nu och det är mysigt att vara tillbaka i favoritbyn :) Ikväll ska jag träffa, förutom kvinnan jag delat säng med inatt, malin och anton. Sådana här helger är brabrabra, torpet och mina små inavlade bybor får mig att må kanon.

Gör om, gör rätt

Idag bestämde jag mig för att ge upp jobbsökandet för en stund och istället försöka plugga lite igen. Snackade med kunskapsnavet och börjar redan på måndag nästa vecka, med en liten historiakurs på distans. Jag blir verkligen knäpp av att inte göra något, och eftersom jobbsökandet inte gett mycket resultat hitills behöver jag en paus. Och lite extra inkomst ska bli riktigt fint det med.


Fredagen var riktigt nice, firade min födelsedag med fina människor. Hade inte alla på plats som jag velat ha, men jag var nöjd ändå. Fick en riktig kanonfylla med ganska saftiga minnesluckor, haha. Minns åtminstone att kvällen innehöll bland annat en påstridig polack som ville dansa (jag skrek och klamrade mig fast vid mitt sällskap, väldigt finkänsligt), en taxichaufför som vägrade köra hem oss eftersom vi var "respektlösa", en väldig massa hoffmaestro, prat om mödomshinnor med en annan taxichaufför och... Väldigt mycket alkohol. Säger helt enkelt som jocke, "en kul kväll, påminde om tonårsfylla med hångel och hembränt". Sammanfattar väldigt bra, haha...


Imorgon verkar det bli stan, få tummen ur och träna lite. Även planer på att försöka reda ut min ekonomi om det nu inte redan är kört. Till helgen blir det tillbaka till kära gamla Markustorp, alldeles för länge sen jag och min lilla Emma var där tillsammans. Kanske man får träffa de två andra markustorparna också, skulle ju vara trevligt :)

Tjugoettårskris

Imorgon fyller jag år och jag tror att jag redan drabbats av någon form av tjugoettårskris.

Fan, jag behöver lämna landet tror jag, en liten tripp någonstans. Helst till Irland igen för jävlar vad det landet fick mig att må bra. Sitta på The Celt med en guinness i handen, "galway girl" i bakgrunden och alla bekymmer väldigt många mil bort. Saknas ju dock väldigt mycket pengar för att kunna genomföra det inom närmsta tiden.

Dags att rycka upp sig tror jag. Ta tag i sitt liv, ordna upp ekonomin... Och framför allt, se till att inte vara på samma punkt i livet om ett år. Livet blir ju faktiskt vad man gör det till, så nu ska jag se till att göra det betydligt bättre. Och se till att min 22-årsdag om ett år inte känns lika nojjig :)

Love in an elevator

Lite dålig på att uppdatera, och väldigt mycket har hänt sen sist. Jag flyttade hem, åkte tillbaka till Göteborg på intervju, failade på intervjun, åkte hem igen. Det är den kortfattade beskrivningen, men in reality så har väldigt mycket mer än så hunnit hända också. Fan, jag måste verkligen börja skriva oftare.

Men nu är jag i alla fall hemma igen. Ganska bittersweet, men jag satsar stenhårt på att inte tappa peppen utan fortsätter med jobbsökandet, framför allt i Göteborg.

Annars?
- Filmkväll med Hannah ikväll
- Fest hos Erik på Lördag
- Födelsedag på Onsdag
- Festa fredagen efter födelsedagen
- Maskeradfest hos Hannah den 30:e

And more to come. Fördelen med att vara hemma - helt plötsligt har man fått tillbaka sitt sociala liv :)

RSS 2.0