Queen of apology

Det är sjukt hur mycket jag sjunker humörmässigt under vintern. Känns som att flyta omkring i något slags känslomässigt vaakum, som att leva i ett stort ingenting. Likgiltighet kan nog vara en av de värsta känslorna som finns. Men jag skulle nästan våga säga att det är värt det, för nu när våren börjar komma och man vaknar upp och blir sig själv igen... Svårslagen känsla. Då spelar det ingen roll att ekonomin är dålig, inlämningsuppgifterna är jävliga eller att det är konflikter här och där som borde lösas. Det känns ändå som att livet är på väg åt rätt håll.

Stockholm 7-9 maj med Emma och Jocke (Silkis, du har inte svarat på min kommentar, bäst för dig att du är ledig då också ;)). Så jävla peppad, när var jag i Stockholm sist? Juni förra året, en natt? Ska bli skönt att återse favoritstaden. Har dessutom biljetter till livesändningen för big brother, haha! Trodde aldrig jag skulle få ett sånt nördintresse för det programmet.

Jag är ändå rätt nöjd med saker just nu. Finns så mycket att vara glad över; framför allt det faktum att jag har så fina människor runt mig. Bara en sådan sak.

-

Nä, här blir ju inga barn gjorda direkt. Har verkligen ingen motivation för att blogga just nu, funderade till och med på att lägga ner skiten men då skulle jag väl bara ångra mig antar jag.

Har haft en bra vecka i alla fall! Haft en heldag med Hannah där vi bland annat hann med promenad i solen till Stadsmissionens Second hand, supergod middag, tédrickande och diskussioner om allt från kärlek till varför jag misstog våffelsmet för att vara vaniljsås under min senaste hotellvistelse.

Igår tog jag och min förkylda kropp bussen till Kalmar och träffade Emma. Damen bjöd mig på sushi som jag aldrig ätit innan, och denna nya matupplevelse får fem riskorn av fem möjliga. Dock får upplevelsen att äta med pinnar betyget ett riskorn - bokstavligt talat, med tanke på att det var ungefär så många riskorn jag faktiskt fick i mig åt gången.

Nehej, tack för mig, ska återgå till sängläge eftersom jag hostat sönder lungorna hela natten och fått cirka två timmars sömn allt som allt. Bobaj!

...

Tycker det som hänt i Japan är alldeles fruktansvärt. Men man har ändå väldigt, väldigt svårt att förstå hur det skulle vara att faktiskt uppleva en katastrof i den omfattningen. Vi människor är så små, egentligen. I jämförelse med naturens krafter har vi verkligen ingenting att säga till om.

Ganska talande bild här nedanför, något som dock fick mig att börja gråta (något som inte händer ofta när det gäller sådana här händelser) var den här bilden. Väldigt stark bild om man läser texten bredvid, bara en varning innan ni klickar.


Love for all

Har haft en väldigt bra helg, om jag får säga det själv. En sväng till Markustorp i fredags och träffade Emma och Malin, lördagsmys/melodifestival med Mattias i lördags och idag blev det över en mils promenad tillsammans med Jocke. Jag är helnöjd!

Avslutar den här helgen med en underbar reklamfilm som blev favoritmarkerad av mig på Youtube med en gång. Såååå fint, blir lika glad varje gång. Om det ändå kunde få vara såhär i alla länder. I cirka 40 länder runt om i världen hade nedanstående handling varit belagd med dödsstraff. En skrämmande tanke.Guestlist

Började dagen med att få jobberbjudande från Irland. Kunde ju faktiskt inte kommit mer olägligt - jag har sommarjobb ordnat och flyttar till lägenhet 1:a juni... Så det blev att tacka nej IGEN, jag har seriöst tackat nej till två jobb på Irland, what's wrong with me? Mitt sjuttonåriga jag hade antagligen gett mig en rejäl bitchslap. Nej, men de verkar väldigt intresserade och jag har blivit lovad att vi ska ta en diskussion i sommar igen, för eventuell flytt till hösten/vintern! LOVE it. Inte en vinter till i det här landet, usch så deprimerande.

Idag mäter termometern sju plusgrader i solen, så nu blir det nog en snabbpromenad innan jag hoppar på bussen mot Nybro/Markustorp. Dagens låt i hörlurarna är Hardcore Superstar - Last call for alcohol, fyfan vilken pepplåt. Får mig att vilja hinka Jack Daniels och besöka någon inrökt rockbar, haha. Älskar albumomslaget också..!


T9

Dagens T9-felskrivning:

Originalmening: Nu är jag snart inne i värmen.
T9-mening: Nu är jag snart inne i tarmen.


Well, antar att det funkar också. T9 är minst lika kul (och pinsamt, stundtals) som iPhones autocorrect. Appropå autocorrect, bästa sidan om man har en dålig dag -> FU, autocorrect, smakprov nedan:


Wokwok

Min kära mor stod för matlagningen idag. Följande utspelade sig:

Mamma: Jag orkade inte ha i sojabönor, vill du ha det så får du hämta själv.
Jag: Ja, men det är lugnt.
(Tystnad)
Mamma: Vill du ha sojabönor?
Jag: Nej, det är lugnt, det är gott utan.
Mamma: (Går iväg, kommer tillbaka med sojabönor)
Jag: HAHA, vad gör du?
Mamma: Jag kan inte förklara det. Det är instinkt. Jag måste göda dig.

Min mamma alltså. Min mamma.
<3

-


-

Är rätt kass på bloggandet nuförtiden, men vafan. Skriver ju bara för min egna skull egentligen (om andra läser ser jag det bara som en bonus) så det gör inte mig så mycket. Men ändå, det har hänt en del på sistone.

Först och främst så flyttar jag hemifrån 1:a juni! Till en trea i Nybro (som jag förresten inte ens sett än, annat än på bild) och blir sambo med Emma. Ska bli så jävla skönt. Vet att vissa tycker det är lite kul att jag ska flytta till just Nybro av alla ställen och undrar varför jag vill bo där? Men ärligt talat, även om jag själv haft mina tveksamheter till och från så känns det som rätt beslut. Att få starta mitt egna liv är allt jag vill just nu och att äntligen få prioritera mig själv ska bli så underbart. Längtar mer än någonsin till sommaren.

Det enda som inte samarbetar med mig just nu är min kropp, eller snarare min mage, som har fuckat ur fullständigt. Den gjorde även att jag missade min sista utbildingsdag på Stena Line (låg ihopkurad på hotellrummets badrumsgolv och grät, sinnessjukt). Verkar som att jag ska få påbörja en riktig utredning hos läkaren nu, känns bra åtminstone!

Annars, så är jag väldigt motiverad inför framtiden. Men har grym beslutsångest! Fan vad mycket roliga utbildningar det finns, och för att inte tala om alla länder jag vill besöka/bo i? Det ska bli kul att se vart man hamnar i livet.

I am the master of my fate, I am the captain of my soul.

Pussy

Mamma (står vid kattmatshyllan, utbrister högt och allvarligt): "han gillar inte pussy längre. Jag måste prova med att ge honom något annat".

Jag dog.
Betyder detta att min katt är gay, eftersom han inte gillar pussy?

RSS 2.0