Come clarity

Jag skulle verkligen helhjärtat vilja lägga mig ner och skrika just nu. Jag är så less på jobbsökande, ansökningar och framför allt är jag less på räkningar jag inte har råd att betala.

Egentligen borde jag inte klaga eftersom jag imorgon åker till Göteborg och sedan går på intervju där uppe i övermorgon. Ska jag vara ärlig hade det vart hundra gånger mer motiverande om det varit Stockholm, staden jag verkligen vill till. Även staden jag inte kan söka jobb i eftersom jag, till skillnad från i Gbg, inte har någon tillfällig bostadslösning. För övrigt är jobbet bara på deltid, något som i vilket fall som helst inte håller i längden.

Jag hatar att låta deprimerande och tyck-synd-om-mig men ibland känns det som att inte mycket spelar någon roll. En enstaka ljusglimt men sen går det åt helvete igen. Just nu åtminstone.

En plats i solen

Jaha, jag agerar visst sjuksköterska idag? Tobbe ligger totaldäckad på soffan, först tänkte jag att han bara var som män är i allmänhet när dom är sjuka (= ynkliga och överreagerar), men tydligen mår han faktiskt riktigt dåligt den här gången. Blir i värsta fall ett akutbesök, så inatt är det värsta sovande jouren för mig i Greby. Inga problem att ta över Tobbes hemtjänstyrke nu när han flyttar, hähä!

Problemet är väl bara att jag också börjar må dåligt, så för att ha lite att tänka på utnyttjar jag lugnet med att söka ännu fler jobb. Produktiviteten är på topp, måste jag säga. Och för övrigt, Kents album "en plats i solen" blir ju för tusan bara bättre och bättre hela tiden, I love it!

Overdosing with you

Mitt liv går mest ut på jobbsökande för tillfället. Måste. Måste. MÅSTE. Ha ett jobb. Helst nu med en gång, med tanke på alla mina räkningar som ligger och blänger på mig. Ångest! I alla fall är jag mest fokuserad på jobbsökande i Göteborg nu. Stockholm ligger mig visserligen närmast hjärtat men det faktum att jag inte har någon bostad där har gjort att jag valt Götet, där jag har två lösningar fixade tills vidare ifall det blir något.


Imorgon ska jag träffa Karin, kanske en av de sista gångerna innan hon sticker till Lund. Och på kvällen blir det Tobbe, som också flyr Öland och flyttar 40 mil bort i helgen. Erik sticker tillbaka till utbildningen snart, Karolina och Elin sticker till London om en månad... USCH vad jag kommer sakna er allihopa! Inte okej någonstans. Nu håller vi tummarna för Götet för min del, så att jag också har någonstans att fly till.

...

Finns så sjukt mycket jag skulle vilja skriva just nu, men jag vet inte ens var jag ska börja.
De senaste veckorna har jag mått riktigt bra. Men igår kom jag fram till att jag kanske inte gjort det egentligen, utan bara levt i någon illusion om hur enkelt saker är. För det är dom inte, någonstans.


Behöver lite kärlek från fel sort
Och sympatier från fel håll

Inget är logiskt
Inget är magiskt
Och det är så tragiskt
Så jag springer tillbaks till dig

Sweetest thing

Jobbsökande och U2 är vad som gäller för tillfället.
Imorgon och fredag = stadsfest, slagsmålsklubben och jävligt mycket alkohol, Lördag = grillning i torpet. Känns som att det kommer bli ett par trevliga dagar :)

RSS 2.0