In private

Tankar från min kära mamma om en grannkatt som går in och pissar i vårt hus:

"Vad är det för fel på den jäveln? Är han frireligiös eller?" (Ingen aning vad hon fick det ifrån, för övrigt)

Fortsatte sedan med:

"Kan vi inte strypa honom och lägga honom i deras brevlåda? Skulle dom misstänka oss då, tror du?"

Och folk undrar var jag får mina störa tankar ifrån.
Ladies and gentlemen, jag tror vi har funnit svaret.

Låg

Första dagen som helt själv i telefon på kundtjänst avklarad. Sammanfattningsvis: Tre utskällningar, två säljåterkomster och ett okänt antal "kan du dröja lite, jag måste bara kolla med en kollega..." Men jodå, betydligt bättre än förväntat, absolut!

Annars då? Stress, sammanfattar nog min livssituation rätt hyfsat. Ser mest framemot helgen som ska spenderas hos Fröken Wennerström, först på släktkalas och sen på bastu/bubbelbad/vin-kväll. Så jävla behövligt just nu.

Det här är förresten min morgonlåt, en av relativt få låtar jag orkar med att lyssna på under morgonen utan att bli irriterad/somna/tappa peppen. Kanske lite underligt eftersom låttexten inte är den mest uppmuntrande, but it works for me!


Hackney downs

Det är verkligen, verkligen för mycket just nu.
Brist på pengar, skulder, ångest, stress, saknad. Och ett jobb och en skolgång på det, som ska skötas.
Och jag tar ansvar för någon som logiskt sett borde ta ansvar för mig. Vilket inte bara resulterar i sömnlösa nätter, utan även i en fruktansvärd prestationsångest.

Allting mynnar ut i en och samma känsla, hopplöshet.
Det kallas tvivel.

-
Dagens mysigaste nu-känns-det-lite-bättre-låt:

Karin Ström - Hackney Downs

"och du sa efter det här kommer du aldrig mer
att skriva en ledsen sång
och jag sa då kanske jag måste gå härifrån
för ledsna sånger är vad jag handlar om"Sigge

Sov gott, finaste kissen.
Sexton år tillsammans är en rätt fin tid att se tillbaka på ändå.
Men sakna dig, det kommer jag göra..

Sigge
1994 - 2010
<3Funderingar

Grekland eller Thailand, 2010 eller 2011, bartenderutbildning. Jag tror det är precis något sånt jag behöver att sätta upp som ett mål för mig själv, en anledning att gå till jobbet och något att spara till. Nej, inget är bestämt än, men det skulle ju minsann vara ytterst trevligt att göra något sånt, någon gång i livet. Sen vill man väl kanske inte jobba som bartender tills man är 40, men jag skulle absolut inte ha något emot att göra det i en glassig bar ett år eller två. Nej, det tåls att funderas över, helt klart. Hojta till om någon av er vill följa med :) Fröken wennerström verkar vara lite småsugen (vem är inte sugen på grekland/thailand när man sitter i en halvt insnöad by utanför nybro, iofs)

Annat jag har i min saker-jag-vill-göra-lista just nu:
* Sweden rock 2010. Aerosmith och Guns 'n' roses bokade, need to say more?
* Storsjöyran 2010. Se vilka som kommer så förstår ni varför. Verkar vara en sjukt mysig stadsfestival också, för den delen!
* Stockholm. Och om man tar sig upp till den 27 mars skulle det ju vara rätt trevligt, Hoffmaestro @ annexet...
* London. Hälsa på fröken cp skulle jag inte ha något emot :)

All you need is love

Glad alla hjärtans dag, kära vänner. Nedanstående låt, som jag för övrigt såg live igår, kan ni ju faktiskt ta åt er av, om ni känner för det. Det är det meningen att ni ska göra, åtminstone. Det är lätt att glömma vilka underbara människor man faktiskt har runt sig i livet hela tiden, men jag hoppas ni vet att alla fyllor, filmkvällar och fina minnen med er gör mig till en betydligt bättre och gladare människa.
Tack.


Ni som skrattar er fram till det sjukt seriösa
Ni som får folk att undra om ni borde få gå lösa
Ni som alltid gör fel och aldrig är perfekta,
spelar inga spel och skiter i det korrekta,
som vågar vara snea och defekta

Åh, hur ni lyckas inspirera
få mig att vilja orka mera,
utan att jag känner mig sämre
eller måste prestera.
Åh, hur ni lyckas exaltera
få mig att orka vilja mera
det hörs på era röster
det lyser i er när man ser er

Så ni är vackrast i världen
världen är vackrast i er
Och jag ser det i era ögon,
där ser jag vad ni ser.
Animal

En rätt händelserik vecka. Gick ut i onsdags, för övrigt första gången jag haft råd att festa sen nyår. Jag och Hannah intog golven först på The trend och sen på Harrys, det sistnämnda var ju definitivt att föredra :) Jävligt rolig kväll, minus äcklet på dansgolvet som spanade in mig och aldrig gav upp, haha!

I måndags sov jag hos alexandra, i tisdags hos mattias, i onsdags hos Hannah och inatt blev det mattias återigen. Inte mycket tid jag spenderar hemma numera, but it works for me!

OCH PÅ MÅNDAG BÖRJAR JAG JOBBA.
Nervös? Hell yeah!

Higher

Helgen var, precis som jag förutspådde, riktigt jävla bra.
I fredags gick jag på bio som sagt, samma sak på lördagen men en annan film, givetvis. Snabba Cash med Hannah blev det den här gången och det är jag väldigt nöjd med. Grymt fängslande och... Stark film. Och för övrigt, hur jävla läcker är inte JW (Joel Kinnaman)? Eller Jorge (Matias Padin Varela)? Jag dog lite!

På söndagen blev jag övertalad av Hannah att följa med på öppet hus på Dance Academy. Jag, som vanligtvis dansar skitfull och skitfult, tänkte att okej, jag ska ge detta en ärlig chans. Passade på att dra med mig Mattias också när jag ändå var igång. Hur resultatet gick kan väl diskuteras (kortfattat: jag och mattias gjorde bort oss big time med en något bristfällig motorik medan Hannah däremot är en naturlig talang) men en sak är säker, vi hade helt sjukt roligt. Faktum är att jag ska ge mig på en gratislektion ikväll igen, haha. Livet är för kort för att man ska orka vara korrekt hela tiden, antar jag ;)

Söndagen avslutades betydligt lugnare, först en pizza med Mattias och sen hem till filmkväll tillsammans med Karin. :) Så sammanfattningsvis får man faktiskt ta och säga att jag är väldigt nöjd med helgen som varit, fylld med trevligt sällskap och roliga händelser.

Igårkväll = kväll med Alexandra, däckade på soffan och ikväll blir det dans som sagt, och sen en kväll hos Mattias :)

RSS 2.0