Disco Queen

Okej, nytt försök med bloggandet. Dock hade det ju varit lite mer inspirerande med en lite flashigare design, någon som känner sig manad att ge en hjälpande hand?

Jag sitter och håller på att hosta ihjäl mig framför datorn i skrivande stund. Dock ska inte det hindra mig från att dra till min blåhåriga dominatrix Nathalie imorgon! Klockan 13.30 sätter jag mig på bussen mot Stockholm och bunkrar upp med nässpray, hostmedicin och halstabletter och hoppas på ett snabbt tillfrisknande. Stockholm i mitt hjärta, jag säger då det, jag har längtat efter den här helgen ett jävla tag!

Dagens roligaste händelse: Mötte en kvinna utklädd till trana utanför biblioteket. Som delade ut godis och sedan försvann in i baksätet på en bil. Man slutar aldrig förvånas av vad livet har att bjuda på.

Nedanstående låt lär gå varm i lurarna på bussen imorgon för övrigt. Skönt band och sjukt bra låt, om än aningens utflippad. Men oftast är det ju faktiskt den typen av musik jag faller för, när det väl gäller. Låten är rätt lång men lyssna åtminstone fram till refrängen vid cirka 2.05. Helt awesome!


Downtown

- Åh, han är ju så snygg...
- Han har flickvän.
- Fan också!
- Det kunde vart värre, han kunde haft pojkvän, då hade oddsen varit ännu mindre...

Min kära vän har sina poänger ibland måste jag säga. :)

-

Om nu någon öht läser den här bloggen längre? Var ju ett tag sen sist, har inte orkat engagera mig i bloggandet, plus inget internet på det, ingen bra kombo! Ikväll var det melodifestival+taco+ansiktsmask, det däremot är en väldigt bra kombination in my opinion. Imorgon ska jag testa yoga med karin och mattias, I like!

RSS 2.0