Proud mary

Helvetes jävla skit. Självklart åker man på att jobba kväll den dagen mediabrudarna ska ha reunion. Kul, verkligen! Klart det kommer fler kvällar men det är fan inte ofta alla befinner sig hemma samtidigt. Sist var kring jul, så ja, det kan ju dröja ett tag. Skit.

Dock finns det annat som är bra. Världens bästa Nathalie gjorde entré på Öland idag, awesome! Har haft en väldigt bra kväll med kvinnan, efter jobbet fick vi ner till vår kära brygga på Saxnäs och satt och pratade ett bra tag, innan det blev förjävla kallt och jag cyklade hemåt. Ser verkligen framemot att träffa henne två kvällar till innan hon drar tillbaka till storstaden. Saxnäs är lite av mitt och hennes place, för två år sen hade vi en av de bästa kvällarna ever där, dansade till "livemusik" (en cdspelare, vackert) och satt och snackade ute på bryggan i flera timmar. Underbart.

För övrigt så.. Investerade jag precis i en Winnerbäckbiljett. Troligtvis en av väldigt få lediga dagar den här sommaren, kommer bli en riktigt bra dag/kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0