1 oktober

För kanske sisådär 10 år sen var 1 oktober en rätt stor dag. Då var det bara elva dagar kvar till födelsedagen, när man blev ett år äldre och kände sig lite större och viktigare än förut. Och födelsedagar var en otroligt big deal när man var liten också. Massor av presenter, uppmärksamhet och annat som man tyckte var otroligt viktigt i den åldern. Dessutom var 1 oktober lite av "startskottet" på hösten, en årstid som jag älskade, åtminstone som liten.

Nu känns inte födelsedagar som en speciellt big deal längre. 20-årsdagen, okej, men sen kommer det spela ännu mindre roll, troligtvis. 20 år är den sista "viktiga" åldern, när man är officiellt vuxen på alla olika plan. Det mest spektakulära som händer efter det är väl döden, haha. 50-årsdagen möjligtvis, om man nu hänger med så länge. Den dagen känns rätt avlägsen.

Nä, jag peppar kanske inte så mycket för födelsedagen längre. Mest för alkoholen på systembolaget, 20-årsfesten i november och stockholmsresan. Fina grejer det med :)

Kommentarer
Postat av: Rasmus

fina grejer :'D

2009-10-01 @ 19:59:50
URL: http://heartscene.blogg.se/
Postat av: Malin rödtott

Ju äldre man blir desto mindre pepp blir man på födelsedagar :) Det kanske har att göra med att man blir äldre, who knows? ;D

2009-10-01 @ 20:06:12
URL: http://malinkullberg.blogg.se/
Postat av: blondie

men födelsedagar som är så himla roligt! DEPPA INTE! isånnafall kan jag fylla år i ditt ställe :D

2009-10-02 @ 17:38:12
URL: http://kaifighter.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0