You can't start a fire without a spark


What it is

Jag är så otroligt förälskad i Mark Knopfler - What it is. Det är en kärlek som varat länge, men som minst sagt blommat ut under senaste veckan, jag slutar aldrig fascineras över vilken fantastisk låt det här är. Det är inte ofta jag får gåshud av låtar, men när han sjunger följande textrad ryser hela jag;

Everybody's looking for
Somebody's arms to fall into
That's what it is

Helt fantastiskt, herregud.


Håller för övrigt på att få psykbryt på min dator, önskar innerligt att jag var lite mer tekniskt kunnig just nu. Framför allt när gmail vägrar bifoga mina filer vilket innebär att jag inte kan skicka jobbansökningar, samt att flash ständigt kraschar. Ibland känner jag mig verkligen som en stereotypisk korkad kvinna med noll datorkunskap. Vilket förmodligen är precis det jag är också.


Men jag har haft en väldigt bra dag i övrigt. Signat upp mig på ny kurs och haft en väldigt bra eftermiddag/kväll med Jocke. Och bara en sån sak att jag kunde gå hela dagen utan jacka är ju anledning nog för att vara lycklig ett bra tag framöver.

Vi vill ut i rymden men stjärnorna finns här

Frågan är ju varför jag alltid ska få migrän vid de sämsta möjliga tillfällena? Deadline om cirka 25 ½ timme, laddat upp med ipren och grönt té, min kära mamma fixade även migräntabletter som hon skickade iväg på posten, haha :) Så, let's do this!

Do what the fuck makes you happy, 'cause in the end of the day, who's there? You.


Deadline på kurs ett imorgon, deadline på kurs två på fredag. Så just nu kan jag bara drömma om ett socialt liv whatsoever. Skönt att det är över snart! I övrigt känns det som att mitt liv är satt lite på paus för tillfället, på många olika vis. Jag längtar mer än någonsin till sommaren, jag har förhoppningar om att saker kommer vara annorlunda då. Bättre.

-

Vilken dag, alltså. Så skönt att ha den överstökad. Typ elva månaders spänning som sakta men säkert börjar släppa från mig. Har inte mycket mer ätt tillägga, annat än att jag har världens bästa vänner som får mig att skratta vid de mest otippade tillfällena. Herregud vad jag är glad att jag har er, med er vid min sida kan ingenting slå fel. Trots att den har dagen har varit extremt påfrestande, har jag också fått skratta, känna total glädje och inse att med rätt personer kring mig är jag starkare än vad jag tror.

What I heard

Dagens SMS-konversation:

Jag: Vill du göra mig en tjänst...?
Emma: Älska med dig som ingen annan man kan?

Ja vadfan. Det är ju trots allt internationella kvinnodagen. Även om min huvudsakliga fråga var om hon kunde köpa hem lite mat.

...

Kan inte riktigt bestämma mig för om det här är den värsta dagen på länge, eller om jag bara borde vara glad för att det kunde varit värre. Lutar mest åt det första just nu.

Anyhow, lite rolig kuriosa - när jag kom hem precis blev jag vettskrämd av att det satt en man precis innanför dörren till trapphuset, som var i 50-årsåldern, kraftigt sliten och hög som ett hus. Blev så överrumplad att jag bara stannade och glodde på honom som en idiot, gick sedan en halv trappa upp innan jag vände mig om för att betrakta honom igen, osäker på om jag bara hallucinerade eller något. Men jodå, visst satt han där i egen hög (!) person. Nybro slutar aldrig bjuda på överraskningar.

Jailbreak

Har haft en riktig skitvecka på många plan, så revanschkänslan som uppstod idag när jag avslutade ett betygssamtal med MVG var sååå jävla välbehövlig. Precis det jag behövde idag, gav mig verkligen mer motivation till att fortsätta plugga.

Veckan ser annars ut som följande:
Ons - röntgen
Tors - Hannah, fixa tärnklänning
Fre - Jobbmässa (nu jävlar ska sommarjobbet fixas!), ev. fest
Lör - Födelsedagslunch i torpet, Mellofestival!

RSS 2.0