...



Just gonna stand there and watch me burn
But that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie


decisions, decisions

Alla dessa jävla beslut.
Snart är juli förbi, jag har kanske två, max tre, veckor kvar av sommarjobbet och sen har jag ingen aning om vad jag ska göra. Det känns som att det är läge för att bestämma något snart?
Jag funderar i alla fall mellan:


Göteborg. Känner ju faktiskt ett par stycken där, ännu fler i höst. Jobba någonstans, kanske plugga upp lite på komvux. Götet är mysigt och jag gillar ju storstäder, så varför inte? Men absolut störst + för att jag känner folk där, som sagt.

Stockholm. Har ju faktiskt alltid varit "min" stad, hittar i stadskärnan och känner mig hemma där. Känner folk där med (fan vad mycket vindrickande det lär bli med silkis! :D ). Sugen på att plugga på komvux där eftersom valmöjligheterna är sjukt mycket större än i Kalmar. Och troligtvis jobba med för att få ekonomin att gå ihop. Och som sagt, Stockholm är underbart. Dock stort minus med tanke på hur svårt jag kommer ha att hitta bostad.

Norge. PENGAR! Need to say more? Ett halvår-helår i norge (inkluderat riktigt snålt levande) skulle nog ge mig ett väldigt behagligt sparkonto, plus en hel del arbetslivserfarenhet på det. Inget man tackar nej till, det som får mig att tveka är att jag inte känner en jävel i Norge, och det faktum att det faktiskt är ganska läskigt att flytta hemifrån - och utomlands dessutom - första gången och inte ha någon att stödja sig mot.

Så ja, jag har beslutsångest. Riktigt grov sådan. Det är ju dessutom väldigt mycket mer saker som spelar roll än de jag nämnt här, och jag måste bara få konstatera en sak - ibland är det fan inte lätt att försöka tänka logiskt. Den saken är ju jävligt säker.

-

Dåligt med bloggandet på sista tiden, jag har faktiskt hunnit med en hel del. Fyra underbara kvällar med Silkis (brygga, stjärnhimmel och Nathalie = jävligt bra kombination). Hoffmaestro i fredags, Winnerbäck i söndags. En minitripp till Böda. Och sen en hel del jobb på det.

...

Hade verkligen den värsta jobbdagen sen jag började igår. Slår förresten nästan de jobbupplevelser jag haft på tidigare jobb också. Det värsta är att det lär bli ännu värre ikväll, kul!

Tur att jag hade Nathalie som mentalt stöd efter jobbet igår. Gick återigen ner till vår kära brygga, kedjerökte, kollade på stjärnorna och bara pratade. Sjukt romantiskt, haha! Blev i alla fall en otroligt bra avslutning på en annars riktigt överjävlig dag. Att den här dagen kommer avslutas på bryggan är lite av min motivation att gå till jobbet idag överhuvudtaget.


Proud mary

Helvetes jävla skit. Självklart åker man på att jobba kväll den dagen mediabrudarna ska ha reunion. Kul, verkligen! Klart det kommer fler kvällar men det är fan inte ofta alla befinner sig hemma samtidigt. Sist var kring jul, så ja, det kan ju dröja ett tag. Skit.

Dock finns det annat som är bra. Världens bästa Nathalie gjorde entré på Öland idag, awesome! Har haft en väldigt bra kväll med kvinnan, efter jobbet fick vi ner till vår kära brygga på Saxnäs och satt och pratade ett bra tag, innan det blev förjävla kallt och jag cyklade hemåt. Ser verkligen framemot att träffa henne två kvällar till innan hon drar tillbaka till storstaden. Saxnäs är lite av mitt och hennes place, för två år sen hade vi en av de bästa kvällarna ever där, dansade till "livemusik" (en cdspelare, vackert) och satt och snackade ute på bryggan i flera timmar. Underbart.

För övrigt så.. Investerade jag precis i en Winnerbäckbiljett. Troligtvis en av väldigt få lediga dagar den här sommaren, kommer bli en riktigt bra dag/kväll.

...

Jävligt skön låt, med en riktigt kick-ass klockren text. Spelas väldigt mycket på spotify för tillfället.


Why do I want you?
now that I can't have you
Why did'nt I just want you back
when I had you back, when I had you


Sophia Somajo - I-roni


Saturday night

Inte okej att jag har en cover gjord av Victoria Silvstedt på hjärnan. Thanks for that Jocke, jag får inte "Saturday night" ur huvudet...

Igår var det fem timmars kvällsjobb innan det blev en snabbvisit på Lisas inflyttningsfest. Jocke och jag körde egen efterfest bara vi två efteråt, till typ fyra-fem på morgonen. Cosmopolitan, Dooleys och Xider gick ner, jag skulle som vanligt "ta en-två cider och gå hem vid ett senast" men som vanligt blir det aldrig som man tänkt sig. Trevligt var det i vilket fall som helst :)

Idag skulle jag egentligen jobbat 12-timmarspass men blev hemskickad redan efter 5 timmar, inte mig emot för usch vad trött jag var idag. Vaknade vid åtta-tiden imorse av det värsta åskovädret jag någonsin upplevt, helt sjukt! Måste slagit ner bara någon kilometer härifrån för fan vad det lät. Strömmen gick ett tag också så jag låg och kurade ihop mig med kissen i sängen innan jag släpade mig iväg till jobbet.

Ikväll blir det en lugn film-och-chips-kväll med Jocke, imorgon börjar jag inte förrän vid 18. SKÖNT!

Wish

Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now...



Underbar låt, tröttnar aldrig.


Airplanes

Femte arbetsdagen avklarad för lite drygt en och en halv timme sen. Nu har man verkligen börjat komma in i rutinerna, och även om det stundtals är sjukt jävla jobbigt har jag samtidigt väldigt roligt. Står i baren, serverar, plockar disk, säljer glass, fixar i köket - och pratar med en väldans massa människor, haha. Nu senast var det sveriges starkaste man Magnus Samuelsson som jag serverade, blev även kallad "en pärla" av denna man, haha! Något att skryta om, definitivt ;)


Igår var det lite grillande och lite alkohol tillsammans med tre män jag inte sett på alltför länge (åtminstone inte tillsammans),  Erik, Tobbe och Micke. Väldigt rolig och bra kväll, dock mindre kul att släpa sig upp imorse och åka till jobbet. Och, vad fan är det med denna jävla värme? Inte för att jag ogillar sommaren men en dag till på jobbet i (minst) 35 graders värme får mig att ta självmord.

Jobb sju dagar i veckan framöver, ska försöka fjäska mig till en ledig wag så man kan se Winnerbäck. Annars är det jobba jobba jobba som gäller nu, inte mig emot, pengar och erfarenhet tackar jag inte nej till för tillfället. :)

Family values

Testjobbade första dagen idag, strandbistron på Saxnäs. Känns väldigt bra hitills, ovant, men bra. Mitt största problem är väl kanske att jag inte är stresstålig för fem öre. Definitivt något jag får jobba på med ett arbete som detta.

Har även signat upp mig för ridning i höst, har fått såpass mycket hästabstinens att jag helt enkelt bestämde mig för att börja igen. Känns som ett bra beslut hitills, men samtidigt känns det ju lite sådär om man ska vara kvar i Kalmar en höst till. Jaja, vi får se vart vägarna tar en.

För övrigt kommer Silkis hit om 11 dagar och om 18 dagar är det Winnerbäck. :)

Nu ska jag bädda ner mig med sex and the city. Känns som jag behöver det, jag är riktigt, riktigt trött och bara... Opepp i allmänhet.

Glasäpplen

Mysig dag, gick upp vid den fenomenala tiden 07.50 och begav mig till Becka och Bergkvara. Spenderade någon timme i hängmattan med bruden plus lite traditionellt skitsnack, sen joinade Razze med flickvän och vi begav oss mot stranden med det fenomenala namnet Ekläppen (!).

Har verkligen legat och solat HELA dagen, är helt mosig i huvudet. Har varit en väldigt skön dag dock, badat typ 7-8 gånger idag sammanlagt. Har även byggt sandslott med brudarna, lite roligt ;D Becka och jag drog vidare till Dalskär sen och låg och hade lite poolhäng i ett par timmar. Sjukt nice, minus incidenten när vi nästan blev träffade av resterna av en död fisk som föll från ovan... Trevligt!

Nu sitter jag här och betraktar Becka som sitter och syr klart en fotölj inför hennes flytt till Götet, Kents nya album i bakgrunden och jag är bara ganska nöjd med det mesta just nu. Hitills har det varit en väldigt bra vecka. :)

Helt off

En gång i veckan ska man väl åtminstone kunna uppdatera? Mhm, tycker nog det.

Midsommar var awesome! Campade på Möllstorp som sagt, under dagen badade, solade, grillade och drack vi och framåt kvällen drog vi upp till Borgholm. Jag var riktigt sjuk men alkohol löste problemet och kvällen/natten var riktigt rolig. En av de roligaste (och sjukaste...) midsommarafton jag kan minnas att jag haft. Det tackar jag för :)

Har träffat folk varje dag sen dess också, inte mig emot. Har bland annat hunnit med strandhäng med Karin på Lökenäs, strandhäng med Hannah och Mattias på Möllstorp (Mattias var som en kalv på grönbete i vattnet, sjukt roligt :D ), biltur på Öland/Kalmar med Jocke och Lisa...

Och igår var det nattbio, premiären av Eclipse. Väldigt glad att jag såg den, tyckte den var väldigt bra - och fan i helvete vad snygga samtliga är. Jacob, framför allt, vilken karl!

Idag shoppade jag tre (!) väskor, till mitt försvar kan jag säga att det faktiskt var på Second hand och det gick på 90 spänn allt som allt. Ska dock lämna tillbaka den ena, en pradakopia som inte var så fin som jag tyckte först. Alternativt kränga på Tradera till någon dum jävel.

Annars så, min (emmas) mobil är stendöd, ipoden är borttappad och imorgon drar jag till Bergkvara - hur jag ska överleva bussresan utan musik blir ett senare projekt. Jag hatar. HATAR. att åka buss, eller göra någonting överhuvudtaget egentligen, utan musik i öronen. Jag kommer bli knäpp.

Godnatt!

RSS 2.0