Bad day?

Att jobba som telefonist inom svensk sjukvård idag är uppenbarligen riktigt fruktansvärt. Det skulle i alla fall förklara varför alla som man får prata med när man försöker få tag på någon läkare är så sjukt otrevliga... Dålig dag eller uselt jobb? Man kan ju fan undra ibland.


För övrigt verkar det som att detta kommer bli en riktig skitdag, så mycket mer än det har jag inte att tillägga. Adios.

Dizzy

Tretton dagar till 20-årsdagen. Fasen så gött. Att jag dessutom ska spendera den dagen i Stockholm gör ju inte situationen sämre direkt. Besöka systembolaget det första jag gör på 20-årsdagen? Absolut. Inhandla rom (och troligtvis lite andra godsaker också, varför snåla när man för en gångs skull har chansen, haha) för på kvällen ska minsann drickas honeysuckle, en drink som Jocke introducerade mig för och som är senaste favoriten. Sura drinkar är min grej, helt klart.

Planering för en 20-årsfest pågår självklart också för fullt. Denna kommer dock bli ett par veckor senare, troligtvis 6 november. Så nu letar jag stuga/annan lokal och försöker tänka ut vilka som ska få den stora äran att komma. ;) Riktigt pepp är jag, fan så bra det kommer bli.

Nu är det åter till idol, bönchips (ja, det är faktiskt gott) och té. Later!

Idolkväll

Idolkväll med Jocke. Vi är hårda kritiker, till exempel "han ser ut som prinsessan madeleine på crack"... Hur nu det ser ut, kan man fråga sig. Eller hur Jocke vet det. Roligt är det i alla fall, måste jag få säga :)




Gossip boy?

Man vet att Jocke läst för många bloggar (Kissies, främst) alternativt tittat på Gossip girl för mycket när han avslutar sms till mig på följande vis:

"kisses, you know you love me ;) "

Hua. Nästa Gossip boy kanske? Lutar nästan åt det :)

(Edit: varför har jag bubbleroom-reklam mitt i inläggen? JAG HATAR BLOGGDESIGN!!!)

Synundersökning

Synundersökning bokad (note to self: 6 oktober 11.20). Skulle ju vara lite top notch om man får glasögon också. Fast lätt värt det bara jag slipper yrseln och kan börja jobba som vanligt. Sen att jag, enligt tobbe, ser ut som en snuskig lärarinna i glasögon, är väl smällar man får ta antar jag.

Sitter och lyssnar på Ashtray heart med Placebo, underbart. Är så grymt sugen på att se dom 13 november i Stockholm och får verkligen behärska mig för att inte boka biljetter. Den förnuftiga sidan i mig förstår att det är rätt orimligt med tanke på att Pink-konserten är tre dagar tidigare och att det inte finns en chans i världen att jag har råd. Den andra sidan av mig försöker bortse från sådana petitesser dock...

Nu ska jag återgå till något meningslöst dataspel och smultron/vaniljté :)

Tillbaka

Fy i helvete vad jag är trött på bloggdesign just nu. Trots att jag använt mig av designadinblogg.se och massa tips från emma får jag inte den där jäkla headern att funka. Så då tog jag ett moget beslut att skita i headern tills jag orkar engagera mig i det, vilket inte lär bli än på ett tag, och blogga ändå. Det var anledningen till att min blogg var lösenordsskyddad ett tag - det såg helt enkelt för jävligt ut :)

Nu är klockan snart fyra och jag funderar på att kasta in handduken för idag. Kvällen har för övrigt vart otroligt trevlig, min kära vän Jocke har vart på besök och vi har gjort allt ifrån att titta på porrklipp till att däcka framför världens bästa film The Notebook. Haha, vi har definitivt en underlig vänskap fast det uppskattar jag också.

Näe, godnatt nu, här är trailern till The notbebook om någon efterbliven stackare därute missat att se den :)



Nittioåtta

Läsarantalet igår slutade på 98 pers. Jösses, är jag verkligen så intressant? Känner jag ens så många? Äh, jag är väl ingen scandalbeauty i stil med Kissie direkt men vafan. Det är säkert läsbart detta, förhoppningsvis.

Lite mat, fika och allmänt prat med familjen ejnarsson avklarat nu såhär på eftermiddagen. Ska pysa iväg till jobbet om sisådär en halvtimme men först ska jag nog hinna med en liten promenad. Mina dagliga (oftast, man kan inte vara effektiv hela tiden) rundor i Greby är tamigfan något av det mest avstressande som finns, sjukt skönt. Finns en del nackdelar med Greby (grymt dåligt läge, dåliga bussar och ett by-fyllo för att nämna några) men naturen går inte att klaga på. Underbart är ordet.



Early morning...

Herrejävlar vad trött jag är idag. Somnade vid ett, väcktes vid fem, var vaken i 2½ timme och sen väckt vid åtta igen. Men man ska inte klaga. Just nu sitter jag i biljettkö till Rammstein-släppet som började nu vid nio, själv ska jag inte gå men det är ju trots allt Tobbes favoriter. Något måste man hjälpa till med, och i synnerhet idag, faktiskt.

Annars så vet jag inte hur saker blir idag. Ursprungliga planen var jobb på Canal Digital som vanligt och sen en tékväll med Jocke. Känns dock som att jag får ta den här dagen lite som den kommer i nuläget, blaha.

See you later, nu ska jag ut och ploga i farmville ;)

Dagens låt - where is my mind

Får ju inte glömma bort mitt traditionella inslag i gamla bloggen, dagens låt :)

Här har vi en av Placebos, enligt mig, bästa låtar - where is my mind. Upptäckte den på Razzes blogg där han har den som bakgrundsmusik, kärlek vid första lyssningen säger jag bara. Nog för att placebo i sig är kärlek men just den låten, helt magnifikt.


Back to square one...

Sådär ja, då försöker vi blogga igen då. Tröttnade på allt med gamla bloggen, namnet, designen - you name it, så nu ger vi det ett nytt försök med en nystart istället. http://rebeccalundberg.blogg.se är det som gäller nu istället alltså!

Och appropå designen - nej, det är inte riktigt meningen att det ska se ut såhär. Det är mer en nödlösning. För att beskriva det kortfattat kände jag mig som någon med bipolärt syndrom idag när jag satt och pillade med designen; Ena sekunden "fan vad roligt det är med design", andra sekunden "jävla skitfitta, jag kan ingenting och är dum i huvudet". Tur var nog att jag var ensam hemma så att allmänheten blev förskonad från dessa plötsliga anfall.

Ikväll blir det inga avancerade grejer, lite farmville kanske (ja, jag är den sista människan på facebook-jorden som upptäckt det spelet) och sen lite film och mys med Tobbe. So long!

RSS 2.0