Cork

Nu har vi fixat ett alldeles eget boende! En nyrenoverad trea i centrala Cork ar var i en vecka. Vi blev sa lyckliga nar vi gick sag var vi bodde att vi inte visste vad vi skulle ta oss till, haha. Den ar verkligen helt underbar, och sjalva grejen att vi bor sa centralt ar ocksa helt fantastiskt. Men sen kostar det ju ocksa, cirka €80 i manaden om vi bestammer oss for att behalla den, vi har som sagt bara hyrt den en vecka till att borja med. Men eftersom vi ar tre som delar blir det ju absolut ingen svarighet att behalla den om vi far jobb.
Har har vi ett smakprov hur vart omrade ser ut:



I alla fall. Var sista kvall/natt i Dublin var crazy, haha. Blev uppraggade av tva man fran Skottland (tror jag?) som var hur roliga som helst. Plus att vi aterigen motte den gifta mannen fran kvallen innan, haha. The Celt ar varldens basta stalle att festa pa, under de tre kvallarna i rad som vi var dar och drack hade vi verkligen lika kul varje gang. Ah, saknar det redan :) Och bilder kommer, riktigt sjuka sadana ocksa, pa oss och vart sallskap. Kan dock inte lagga upp dom nu nar jag sitter pa nagot random internetcafe.

Igar var vi ute och upptackte staden och lyckades med bedriften att virra bort oss ordentligt, Cork ar ganska stort (tre ganger sa stort som Kalmar, lite mindre an Malmo skulle jag tro). Var ute och gick ett bra tag dar, haha.

Men nu ska vi ut och soka jobb, Wish me luck!

Kommentarer
Postat av: Mejlin

låter helt fantastiskt! lycka till med jobbsökandet :D hoppas det går bra för er :D

2010-05-21 @ 23:27:57
URL: http://malinkullberg.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha, 80 euro är väl inte så farligt? har du skrivit fel?

lycka till! ser mys ut :)

2010-05-22 @ 14:43:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0